Premsa

Josep Cano Premsa

Qui Sóc

Nascut a Benidorm el 1966. Cursa els seus estudis musicals als Conservatoris Superiors "Oscar Esplà" d'Alacant i Superior Municipal de Barcelona on es gradua com a Professor Superior de Clarinet.

Ha estat col·laborador de l'Orquestra Simfònica de les Balears, de l'Orquesta Ciudad de Málaga, Orquestra Ciutat d’Elx i l'Orquestra Simfònica Alcoiana i també clarinet solista de l'Orquestra de Cambra de San Vicent, la Fine Arts Simphony de Londres, el Quartet Ebony i del Sindicat del Dixie Dixieland Band.

Ha dirigit la Lira Orxetana, l’Ensemble de Saxòfons del Conservatori "Pérez Barceló" de Benidorm, la Unió Musical de La Nucia, la Societat Lírica i Musical de Benissa, l’Agrupació Musical Mediterráneo de La Vila Joiosa i la Societat Musical l'Illa de Benidorm.

Autor de diverses composicions, en la seua majoria peces per a banda, algunes de les quals es troben al CD monogràfic Vent de l’Illa. Ha estat premiat amb un accésit al II Concurs de Música Festera de Pego 2005 i amb el premi al millor pasdoble al III Concurs de Composició d’Almoradí 2019, el Fallera Major d’Alzira 2020 i Premi al Concurs Extraordinari de Pasdobles 50 Aniversari de la Refundació del Centre Musical Puig Campana de Finestrat.

Imatges per a articles de premsa

Josep Cano JMA_6770
Pep Cano JMA_6827
Josep Cano JMA_6825
Josep Cano JMA_6822
Pep Cano JMA_6811
llegint la partitura
Josep Cano JMA_6805
Pep Cano JMA_6793
pep cano amb partitures
Josep Cano JMA_6783
Pep Cano JMA_6770
Josep Cano - JMA_6768

Fes click a la imatge que vulgues i després botó dret i "anomena i desa la imatge"